Παράσχος: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται όλα στον Ατρόμητο μετά και την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο που τους έχει φέρει πολύ κοντά στη 2η θέση.

Ο Γιώργος Παράσχος θα ήθελε πολύ να έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Ναπολεόνι ωστόσο ο Ιταλός κρίθηκε ανέτοιμος από τον Έλληνα τεχνικό και έμεινε εκτός αποστολής.

Επιπλέον, τη θέση του τιμωρημένου Δημούτσου αναμένεται να πάρει ο Πίτου Γκαρσία που κέρδισε πόντους με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και αυτόν με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι ο πολύπειρος προπονητής των Περιστεριωτών ζήτησε μέσω δηλώσεών του τη στήριξη τού κόσμου.

«Μετά από την πολύ σημαντική νίκη με τον Παναθηναϊκό κι επειδή τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πανθρακικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την 3η θέση χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με σεβασμό αλλά όχι με φόβο. Εάν παίξουμε με συγκέντρωση και βγάζοντας την ψυχή και θα αποθέματα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, νομίζω ότι θα φθάσουμε στη νίκη».

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρίτο, Τσενάμο, Φάμπιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα