«Παρέλαση μνηστήρων» για Ρομπέρτο Γκάγκο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ρομπέρτο Γκάγκο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιδιώξει μετεγγραφή το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Λίγες βδομάδες αργότερα, «συσσωρεύτηκαν» στη λίστα των υποψηφίων αρκετοί «μνηστήρες», όπως αποκαλύπτεται σε αναφορές των ΜΜΕ.

Βάσει του ρεπορτάζ, οκτώ ομάδες και συγκεκριμένα οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Θέλτα και Μπέτις από την Ισπανία, οι Μαρσέιγ, Μονακό από τη Γαλλία και οι Ρόμα, Φιορεντίνα από την Ιταλία, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό πορτιέρο, ο οποίος αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί την παραχώρηση του Ρομπέρτο, όμως στη διοίκηση των Πειραιωτών γνωρίζουν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα επιδιώξει αργά ή γρήγορα να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό φρόντισαν να φέρουν στον Πειραιά τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος προορίζεται για την αντικατάσταση του Ισπανού.

Όσο για τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», εικάζεται πως με μία προσφορά γύρω στα εφτά εκατ. ευρώ, ο παίκτης θα παραχωρηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα