Παραβίασε τον «Κ.Ο.Κ» η Μενεγάκη: Έτρεχε, μιλούσε στο κινητό, πέρασε με κόκκινο (βίντεο)

Τέρμα τα γκάζια για την Ελένη Μενεγάκη στη θέα των φωτογράφων να την ακολουθούν για να εξασφαλίσουν μερικές αποκλειστικές εικόνες από την προσωπικής της ζωής. Στο βίντεο όμως που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας και δόθηκε σε αυτή από γνωστό φωτορεπόρτερ, η παρουσιάστρια στον αγώνα της να απομακρυνθεί από εκείνους, παραβιάζει σημαντικά σήματα του «Κ.Ο.Κ».

Ως γνωστό η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ένα από πιο κυνηγημένα πρόσωπα της σόου μπιζ αφού η ζωή της , κάνει τα περιοδικά να χρυσό-πουλάνε. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές εκείνες, που η ίδια δεν θέλει να εκτεθεί στον φωτογραφικό φακό, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τους αποφύγει, σε σημείο όμως αυτό να μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο εώς και θανατηφόρο για την ίδια αλλά και τους φωτογράφους που την καταδιώκουν.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που θα δείτε, η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίζεται καθοδόν από κάμερα την ώρα του κυνηγητού. Όπως εξομολογείται στο «You», ο παπαράτσι που την κυνηγάει, η παρουσιάστρια αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 120 χλμ, ενώ για να τους αποφύγει περνάει κόκκινο φανάρι. Η ίδια μπορεί να έχει τσεκάρει τον δρόμο ότι εκείνη τη στιγμή δεν διέρχεται άλλο αυτοκίνητο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και τους παπαράτσι, οι οποίοι την ακολουθούν με τα μάτια «κλειστά».

Όπως αναφέρει ο παπαράτσι, όταν ο οδηγεί ο Μάκης Παντζόπουλος με συνεπιβάτιδα την Ελένη, αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 170 χλμ την ώρα. Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «You» την περασμένη εβδομάδα το δικό του αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έφτασε να γράψει 197 χλμ, για να φτάσει το ζευγάρι.

Στο επίμαχο βίντεο όμως αποκαλύπτεται το πώς συμπεριφέρεται η παρουσιάστρια όταν θέλει να την απαθανατίσουν οι παπαράτσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα