Παρεξηγήθηκε ο ευαίσθητος Άριεν Ρόμπεν! (Video)

Ανεξήγητα ευαίσθητος αποδείχθηκε ο Αριέν Ρομπέν, επειδή το όνομά του χρησιμοποιήθηκε στη διαφημιστική καμπάνια της Φενέρμπαχτσε και του μέγα χορηγού του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το διαφημιστικό σποτ των 30 δευτερολέπτων δείχνει δύο Τούρκους φίλους της Φενέρ να συζητούν για μεταγραφές, όταν ο ένας από τους δύο διαβάζει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρόμπεν. Ο άλλος του λέει πως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει και πως θα φορέσει μπικίνι αν συμβεί κάτι τέτοιο, και τότε εμφανίζεται ο Φαν Πέρσι που τους λέει ότι ήρθε και πως καλό θα ήταν να φορέσει από τώρα το μπικίνι, γιατί αν θέλει η Φενέρ μπορεί να φέρει και τον φίλο του, τον Ρόμπεν!

Ο φίλος της Φενέρ φόρεσε το μπικίνι και με αυτόν τον τρόπο η χορηγός της τούρκικης ομάδας ήθελε να αποδείξει-προφανώς- πως μπορεί να φέρει όποιον παίκτη θέλει στην Πόλη. Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Ρόμπεν ο οποίος όχι μόνο σκέφτεται να μηνύσει τη Φενέρμπαχστε και την χορηγό εταιρία Yandex, αλλά και τον ίδιο τον Φαν Πέρσι που δέχθηκε να μετάσχει στη διαφήμιση και να πει ότι είχε να πει…

Να το διαφημιστικό σποτ:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα