Πεδουλάκης: «Δεν σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς»

Για τη Ρωσία αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις που έμειναν στην Αθήνα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγώνα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει πολύ ταλέντο στην περιφέρεια και δύναμη στο καλάθι, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Υπάρχουν τραυματίες, αλλά προσπαθούμε όσο γίνεται να μην το σκεφτόμαστε. Να το αφήσουμε πίσω μας. Προχωράμε με τους παίκτες που είναι στη διάθεσή μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top16, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο μας που είναι η νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα.

Θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς στους εαυτούς μας ότι γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Έχουμε τους παίκτες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, ελπίζουμε να είμαστε καλά, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, στόχος είναι το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλό του αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα