Πενθήμερη άδεια στον Μαρθελίνο λόγω σύγκρουσης με αγριογούρουνο

Θα τα θυμάται για πάντα τα φετινά Χριστούγεννα ο τεχνικός της Βαλένθια, Μαρθελίνο, μετά το σφοδρό τρακάρισμά του με ένα αγριογούρουνο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής!

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Μαρθελίνο πήρε το αυτοκίνητό του για να ταξιδέψει στην Αστούριας και να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός είχε τροχαίο ατύχημα στο 125ο χιλιόμετρο του δρόμου που συνδέει το Λογρονιό με το Μπιλμπάο, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, το οποίο διέσχιζε κάθετα το δρόμο. 

Ο προπονητής των «νυχτερίδων» μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η Βαλένθια ενημέρωσε για την κατάσταση του τεχνικού της, τονίζοντας ότι του έχει χορηγηθεί πενταήμερη άδεια ώστε να αναρρώσει.

«Ο Μαρθελίνιο Γκαρθία Τοράλ θα ξεκουραστεί τις προσεχείς ημέρες, κατόπιν ιατρικής εισήγησης, ώστε να αναρρώσει πλήρως μετά το αυτοκινητικό του ατύχημα, πριν επανέλθει στα καθήκοντά του με την ομάδα», ανέφεραν σχετικά οι «νυχτερίδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα