«Πεντάσφαιρος» ο ΠΑΟΚ

Φουριόζος μπήκε, αγωνιστικά, στο 2018 ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ήταν καταιγιστικός και επικράτησε των Βοιωτών με 5-0. Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, πήραν τον έλεγχο και «άνοιξαν» το σκορ στο 18′ με τον Μάτος. Ως το σφύριγμα του Αριστείδη Βάτσιου για το ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη. Αλλά και να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αφού οι φιλοξενούμενοι σε 2-3 αντεπιθέσεις έγιναν απειλητικοί. Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του 41ου λεπτού. Όταν ο Γιακουμάκης, προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα άουτ.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα στην επανάληψη. Ο γηπεδούχοι πάτησαν στο χορτάρι της Τούμπας, αποφασισμένοι να «καθαρίσουν». Και το κατάφεραν, ίσως και πιο εύκολα απ’ όσο περίμεναν. Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, με τους Κάμπος (48′, 59′), Πρίγιοβιτς (57’, 89′ πεν.). Στις καθυστερήσεις, εσκεμμένα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαμπούρης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αλλαγή β’ βοηθού. Ο Ανδρέας Φωτόπουλος, ένιωσε ενοχλήσει στη γάμπα και αντικαταστάθηκε (76′) – υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των φιλάθλων – από τον 4ο διαιτητή, Ευάγγελο Κιοτζένη.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (46’ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας (77’ Κουλούρης), Λημνιός (64’ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Φαβάρο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (58’ Μπελγκαζουανί), Νιάσε (63’ Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα