Περίμεναν, περίμεναν και τελικά… προπονήθηκαν!

Στην ιστορία πέρασε κι αυτή η δραματική σειρά των ημιτελικών αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ο ένας αγώνας ξεκίνησε, μα δεν τελείωσε ποτέ κι άλλος δεν έγινε ποτέ. Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 6-0 (στα χαρτιά).

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο διαιτητής Καλογερόπουλος και οι βοηθοί του, όσο και ο Ολυμπιακός και όσοι έπρεπε να βρεθούν στο Φάληρο – πλην της αποστολή τους ΠΑΟΚ – ήταν στο γήπεδο και περίμεναν υπομονετικά μέχρι και 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Στη συνέχεια, ο ρέφερι της αναμέτρησης που δεν έγινε ποτέ συνέταξε το Φύλλο Αγώνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σε απολογία και αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και 50.000 ευρώ πρόστιμο, μέρος του οποίου θα πρέπει να αποδώσει στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ για να καλύψει τα πάγια έξοδα του αγώνα (έστω κι αν δεν έγινε).

Είναι ο δεύτερος φετινός αγώνας μεταξύ μεγάλων ομάδων που δεν διεξάγεται, μετά το ντέρμπι του πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα