Περιμένει αντίδραση εκ των έσω

Αρχίζουν και πέφτουν οι τόνοι στον ΠΑΟΚ μετά τη «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλοι αντιλαμβάνονται ότι μόνο με ψυχραιμία μπορούν να προκύψουν θετικά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Κατ’ αρχήν αυτό που ξεκαθαρίζεται σε όλους τους τόνους είναι ότι δεν μπαίνουν σε διαδικασία στήριξης του προπονητή καθώς ουδέποτε τέθηκε ζήτημα Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός παραμένει το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος και αυτό δεν άλλαξε καθόλου μετά την ήττα της Κυριακής.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθούν κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ. Ωστόσο, σε ποιες θέσεις και τι επιπέδου θα είναι αυτές οι μεταγραφές δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και όπως λέγεται όλα θα κριθούν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι και τον Δεκέμβριο ώστε από Γενάρη να γίνουν οι όποιες προσθήκες.

Με αυτό τον τρόπο ο Ιβάν Σαββίδης τους έχει όλους στην πρίζα, θέλοντας να δει αντίδραση εκ των έσω μετά την βαριά ήττα και κατόπιν να αποδειχτεί ποιοι είναι ικανοί να διαχειριστούν την πίεση της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα