Πιάνει δουλειά η νεοσύστατη Eπιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Παραπέμπεται η ΑΕΚ για την προ μηνός ανακοίνωσή της

Μετά από ένα μήνα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε τελικά την απόφαση να… αποφασίσει κάποιος άλλος για την υπόθεση της «δημόσιας δυσμενής κρίσης της ΠΑΕ ΑΕΚ σε βάρος ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων»!

Για όσους έχουν ξεχάσει, η υπόθεση αυτή «άνοιξε» μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 21 Αυγούστου η οποία περιλάμβανε την εξής παράγραφο που ενόχλησε την ΕΠΟ: «Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά».

Η πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, λοιπόν, παρέπεμψε την υπόθεση στη νεοσύστατη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία αποτελείται από πέντε τακτικούς δικαστές! Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένει λίγες ακόμη μέρες για να δει αν θα τιμωρηθεί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα