Πιάστηκε στα πράσα μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Στα χέρια τής Αστυνομίας βρίσκεται 33χρονος Έλληνας-μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών με φορτηγά σε ευρωπαϊκές χώρες. Κατασχέθηκε, μάλιστα, ποσότητα κάνναβης βάρους 263,9 κιλών εντός επισυρόμενου οχήματος. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη το μεσημέρι στον Ωρωπό Αττικής από αστυνομικούς τής Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών τής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για εγκληματική οργάνωση που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κάνναβης) με φορτηγά σε χώρες τής Ευρώπης και πολυήμερες έρευνες εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης επί της Λεωφόρου Αθηνών, στην περιοχή τού Ωρωπού, σταθμευμένο επισυρόμενο όχημα (θάλαμος- ψυγείο), με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, εντός του οποίου αποκρύπτονταν ναρκωτικές ουσίες. Το όχημα τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση επί 24ωρου βάσεως, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 33χρονος όταν εμφανίστηκε προκειμένου να το παραλάβει.

Όπως διαπιστώθηκε, οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν ήταν τοποθετημένες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τού θαλάμου-ψυγείου, με αποτέλεσμα το κυρίως μέρος αυτού να είναι κενό ώστε να μπορεί να φορτωθεί και με νόμιμο εμπόρευμα προς εξαγωγή. Ακολούθησε έρευνα στην οικία τού συλληφθέντα κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα. Ο 33χρονος οδηγείται σήμερα Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των συνεργών του συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα