Πιέζει για να κλείσει Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός!

Το θέμα της παραμονής – απόκτησης του Μεχντί Αμπέιντ από τη Νιούκαστλ μπαίνει σε πρώτο πλάνο στο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίοι θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες και να προχωρήσουν στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από το «πράσινο στρατόπεδο», ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να μεταβεί άμεσα στο Νησί, προκειμένου να διαπραγματευθεί διά ζώσης με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» περιμένουν τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», ώστε να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και να λάβουν μία οριστική απόφαση, για το μέλλον του Αλγερινού μεσοεπιθετικού.

Η προσφορά του Παναθηναϊκού αφορά ένα ποσό των 400.000 ευρώ και 50% ποσοστό μεταπώλησης. Η επιθυμία του παίκτη, όπως παρουσιάζεται να την έχει εκφράσει στη διοίκηση της Νιούκαστλ, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αθήνας, καθώς έχει διασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ο Αμπέιντ θα παραμείνει στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας και το μέλλον του θα κριθεί από τα φιλικά παιχνίδια του Ιουλίου, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Όλνταμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα