Πιστεύει στην πρόκριση ο Σάντος

Την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας και στην πρόκριση από τους ομίλους, εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με τη Βολιβία, στις ΗΠΑ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν… εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε για πρώτη φορά στα φιλικά, καθώς, όπως είπε, συνήθως οι παίκτες του πετυχαίνουν γκολ Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο, επειδή στο πρώτο μέρος αφήσαμε αρκετά την μπάλα στους αντιπάλους μας. Δεν είμαι ανακουφισμένος που σκοράραμε, γιατί είμαστε μία ομάδα που συνήθως βάζουμε γκολ και περίμενα αυτό κάποια στιγμή να συμβεί.

Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν από αυτό τον όμιλο, αλλά πιστεύω ότι η δική μας ομάδα θα πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Ξέρετε ότι δε θέλω να μιλάω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις και παραπάνω και κρατάω ότι κάναμε και σήμερα αρκετές ευκαιρίες για γκολ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα