Πλατανιάς: Νίκη – ανάσα, με 1-0, επί της Βέροιας

Ζωντανός στη μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία έμεινε ο Πλατανιάς Χανίων, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 της Βέροιας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το «χρυσό» τέρμα για τους Κρητικούς πέτυχε ο Τόρες στο 21’. Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει με διαφορετικό σκορ, ωστόσο η αστοχία των επιθετικών και τα δοκάρια, δεν επέτρεψαν την επίτευξη περισσότερων τερμάτων. Η Βέροια έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 52’, με τον Μπεν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μιλούνοβιτς στο 89’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος, με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα και Χρήστο Μαγιάννη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μαραγκός, Βεργώνης, Τζινάρ, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Τετέ, Τόρες, Ολιμπά, Καλτσάς και Πέρεζ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανάνα, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (90’+ Δημήτρης), Γκαβιλάν (64’ Κουλιμπαλί), Κάσιο (71’ Μιλούνοβιτς), Τόρες
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τάτος (57’ Πέρεζ), Αραγόνες (86’ Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Καμπόρα (70’ Ντουμίτρου)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα