«Πληρώνω και παίζω»

Στην Ελλάδα κάθε φορά που λέμε ότι τα είδαμε όλα, πάντα κάτι συμβαίνει και τελικά αναγκαζόμαστε να αναθεωρήσουμε. Αυτή τη φορά, το απίστευτο γεγονός για το οποίο κάνουμε λόγο συνέβη στο χώρο του μπάσκετ.

Σύμφωνα με το basketplus.gr, ο Νίκος Μπέλος είναι και τυπικά μέλος της ομάδας του Ηλυσιακού. Πού είναι το περίεργο θα πει κανείς…

Το ανεπανάληπτο story ξεκινά από τον Ιούλιο όταν ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της μετακόμισης του Ίκαρου Καλλιθέα στη Χαλκίδα. Ο Νικόλαος Μπέλος είναι ιδιοκτήτης ενός Cafe Bar στην περιοχή και ήταν ο πρωτεργάτης στο εγχείρημα της συγχώνευσης του Ίκαρου Καλλιθέας με την εκείνη της Χαλκίδας. Εκτός των άλλων, ο εν λόγω είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και πρόεδρος της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας, που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το όνειρό του ήταν να παίξει στην Α1 και ζήτησε να αγωνιστεί στον Ίκαρο καταβάλλοντας μάλιστα ως οικονομική ενίσχυση το αξιοσέβαστο ποσό των 150.000 ευρώ.

Εκεί όμως ήρθαν τα προβλήματα. Στον Ίκαρο δεν αποδέχθηκαν το αίτημα τού Μπέλου και εκείνος απευθύνθηκε σε άλλες περιπτώσεις ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του. Το πρόσφορο έδαφος το βρήκε στον Ηλυσιακό που αποδέχτηκε το αίτημά του, με το αζημίωτο φυσικά. Οι συμμετοχές του θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένα παιχνίδια, που θα είναι τηλεοπτικά σε ανοιχτό δίκτυο. Όπως με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Μπέλος αναγράφεται στο ρόστερ του Ηλυσιακού ως 33χρονος, αλλά ίσως να είναι μεγαλύτερος. Στα αφιερώματα της Γ΄ Εθνικής το 2010 ήταν ήδη 32, άρα κάτι δεν πάει καλά.

Με φόβο γράφουμε ότι τα έχουμε δει όλα στην Ελλάδα, αφού πάντα υπάρχει η πιθανότητα ο χρόνος να μας διαψεύσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα