«Πολίτης» στα… μυστικά ο Πολ Πογκμπά!

Τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Σίτι δρομολογεί, με παρασκηνιακές επαφές που διεξάγει, ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου!

Παρότι ο διεθνής Γάλλος συμφώνησε πρόσφατα στην αναπροσαρμογή – επέκταση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους, ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει τα δικαιώματα προώθησης της καριέρας του διεθνούς Γάλλου μέσου, έχει ξεκινήσει μυστικές – μέχρι πρότινος τουλάχιστον – επαφές με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να πετύχει τη μεταγραφή του πελάτη του στην πρωταθλήτρια ομάδα της Premier League.

Το ενδιαφέρον των αγγλικών συλλόγων (Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι) είναι αρκετά έντονο, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι «γαλάζιοι» είναι εκείνοι που έχουν πάρει σαφές προβάδισμα και εμφανίζονται πρόθυμοι να δαπανήσουν τα σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του!

Ο Πογκμπά απολαμβάνει, σύμφωνα με το νέο του συμβόλαιο, το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ετησίως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Μίνο Ραϊόλα συμφώνησε σε όλα με τους «πολίτες» και πλέον όλα είναι ανοικτά ενόψει Ιανουαρίου, ή του ερχόμενου καλοκαιριού. Οι Ιταλοί επικαλούνται τις περιπτώσεις των Γκάρεθ Μπέιλ και Λουίς Σουάρες, οι οποίοι πήραν μεταγραφή σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες είχαν υπογράψει νέα συμβόλαια με τις Τότεναμ και Λίβερπουλ αντίστοιχα και πάλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα