«Πορεία πρωταθλητισμού Ατρόμητος και ΠΑΟ»

Για την εμπειρία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και τη μάχη των play off στην Ελλάδα μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και νυν της Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης.

«Είναι πολύ ωραία πόλη το Τσβόλε. Δεν είναι Άμστερνταμ, αλλά είναι ωραία. Είμαι και τυχερός, βέβαια, αφού κάνει τον πιο ζεστό χειμώνα των τελευταία χρόνων. Πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν παγοδρόμιο και φέτος είναι με τα κοντομάνικα. Αφού μου έλεγαν ότι «ήρθες κι έφερες το καλοκαίρι». Ακόμη προσπαθώ να προσαρμοστώ. Σίγουρα καμία χώρα δεν είναι σαν την Ελλάδα, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένος να πετύχω. Ζω πολύ ωραίες στιγμές. Είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζουν οι φίλαθλοι τις προσπάθειές σου και να σε χειροκροτούν. Από μικρός ήθελα να βρεθώ στο εξωτερικό και να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Και αυτό κάνω τώρα. Βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, βλέποντας τη Τσβόλε ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνω και το κάτι παραπάνω.

Βέβαια παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά τον αγαπημένο μου Ατρόμητο, που μαζί με τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι τα φαβορί για τη δεύτερη θέση, αν και κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ούτε και τον Αστέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα