Πράνιτς: «Όλοι περιμένουν πολλά από μένα»

Το ρόλο του ηγέτη αποδέχεται ο Ντάνιελ Πράνιτς σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο Κροάτης στην πρώτη τοποθέτηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Κροάτης άσος τόνισε ότι η ατμόσφαιρα όπως την έζησε στο γήπεδο της Λεωφόρου ήταν εξαιρετική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Από την αρχή της σεζόν ήταν η προτεραιότητα μου να έρθω εδώ. Πριν από δυο μήνες όταν μίλησα με τον προπονητή, τον Γιάννη Αναστασίου και άκουσα το πλάνο, ήθελα από την αρχή να έρθω στην ομάδα. Όμως έπρεπε να βρούμε λύση με τη Σπόρτινγκ. Έγιναν πολλά τους τελευταίους μήνες στη Σπόρτινγκ, όμως βρήκαμε τον τρόπο να έρθω στον Παναθηναϊκό και αυτό με κάνει χαρούμενο. Έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος από τον επόμενο αγώνα να βοηθήσω την ομάδα».

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη στον Παναθηναϊκό, γιατί φαίνεται ότι είναι κάτι που λείπει από την ομάδα;

«Όλοι περιμένουν πολλά από εμένα. Έχω μεγάλη εμπειρία. Έχω παίξει στη Μπάγερν, γνωρίζω πως είναι να αγωνίζεσαι σε μεγάλο σύλλογο και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες και θέλω να τους βοηθήσω. Η ομάδα έχει καλούς και νεαρούς παίκτες και πρέπει να τους βοηθήσουμε για να βελτιωθούν και να μεγαλώσουν στην ομάδα. Πάντως υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία όπως ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ. Και οι φίλαθλοι θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο για να ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Έχεις αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην καριέρα σου. Που αισθάνεσαι ότι αγωνίζεσαι καλύτερα;

«Φυσικά μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις στην αριστερή πλευρά, όμως αισθάνομαι πιο άνετα στη μεσαία γραμμή. Όμως σε όλες τι θέσεις μπορώ να αγωνιστώ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Βρέθηκες το Σάββατο στο γήπεδο και είδες τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βέροια. Πως έζησες την ατμόσφαιρα και τι γνώμη σχημάτισες για την ομάδα;

«Είχα δει και το πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην τηλεόραση, όμως το Σάββατο είδα από κοντά την ομάδα. Είχαμε καλύτερη απόδοση και περίμενα να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί βάλαμε το γκολ τη σωστή στιγμή, όμως στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως θέλεις. Και όταν δεχθήκαμε το γκολ, είπα στον πρόεδρο ότι τώρα θα είναι δύσκολα. Είχαμε λίγη νευρικότητα και αν δούμε την ευκαιρία που έχασε ο αντίπαλος, ίσως μένουμε και ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό που είδα στο παιχνίδι είναι ότι οι παίκτες μας προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και δεν φοβούνται. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, ο κόσμος βοηθά την ομάδα και κάθε φορά που θα παίζουμε στο γήπεδο θα έχουμε δύναμη από τον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα