Προβάρει τα πράσινα ο Γκάρι Κάλντγουελ!

Την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται πως έχουν… στοχοποιήσει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον 32άχρονο στόπερ της Γουίγκαν, Γκάρι Κάλντγουελ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις!

Ο έμπειρος αμυντικός, με σημαντική παρουσία στο αγγλικό, αλλά κυρίως στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Σέλτικ, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ενώ και η Γουίγκαν έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά του «τριφυλλιού». Η μεταγραφή παρουσιάζεται δεδομένη, αρκεί ο 32άχρονος παίκτης να περάσει το… εμπόδιο των ιατρικών εξετάσεων. Ο Γκάρι Κάλντγουελ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό κατά την περυσινή περίοδο, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση τον Απρίλιο. Από τότε δεν κατάφερε να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, γεγονός που σαφώς και προβληματίζει τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα με πηγές από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά απουσίαζε καιρό και δεν κατάφερε να ανακτήσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Γουίγκαν. Το συμβόλαιο του σκωτσέζου αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2015, γεγονός που διευκολύνει στην υπόθεση της μετακίνησής του στον ΠαναθηναΪκό. Ο Κάλντγουελ έχει αγωνιστεί στις Νιούκαστλ, Ντάρλινγκτον, Χιμπέρνιαν, Κόβεντρι, Ντέρμπι Κάουντι, Σέλτικ και από το 2010 στη Γουίγκαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα