Προκάλεσε οίκτο ο Ολυμπιακός, ήττα 1-0 και αποκλεισμός από τη Χάποελ

Κόντρα σε μία ομάδα πολύ οργανωμένη και αποφασισμένη, αλλά πραγματικά αδύναμη ποιοτικά, ο Ολυμπιακός των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κατάφερε να αποκλειστεί, δημιουργώντας τεράστια απογοήτευση στον κόσμο του. Μετά το 0-0 στο Φάληρο, κατάφερε πάλι να μείνει στο μηδέν, αυτή τη φορά να δεχθεί και ένα γκολ και να αποκλειστεί άδοξα από την πρωταθλήτρια ομάδα του Ισραήλ που ζει το όνειρό της.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει πια στο Europa League, όχι στους ομίλους, αλλά στα Play Off και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη, την επόμενη μέρα στο λιμάνι και το μέλλον του προπονητή και των παικτών.

Κριτική για το σύστημα, την ενδεκάδα ή τις αλλαγές του Βίκτορ Σάντσεθ δεν μπορεί να γίνει, αφού το θέμα δεν είναι άλλο πέραν του ότι σε σύνολο 180 λεπτών, ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός και θύμισε εποχές Φερεντσβάρος, πριν αρχίσει να χτίζει ένα καλό ευρωπαϊκό προφίλ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα έβαλε ο Τζέντεκ στο 79’ και ο Ολυμπιακός απείλησε στο τέλος μόνο με μία άψυχη κεφαλιά του… Καπίνο!

ΧΑΠΟΕΛ: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66′ Ράντι), Όγκου, Μέλικσον (83′ Τάχα), Μπάρντα (61′ Λούσιο), Νουακέμε.

ΟΣΦΠ: Καπίνο, Φιγκέιρας (51′ Μανιάτης), Μποτία (81′ Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60′ Μαζουακού), Ιντέγε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα