Προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας σε ΔΕΗ, Δικαστήρια, Ελληνικό Φεστιβάλ

Αιτήσεις έως τις 29 Απριλίου καλούνται να υποβάλουν οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 110 θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και ΤΕΙ στη ΔΕΗ, ενώ παράλληλα αναμένεται και  δεύτερη μεγάλη προκήρυξη της επιχείρησης για 450 αποφοίτους Λυκείου σε τεχνικές ειδικότητες για το δίκτυο, τα ορυχεία και τους σταθμούς.

Οι διαγωνισμοί αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί με βάση τόσο τους τίτλους σπουδών και άλλα τυπικά προσόντα όσο και με κοινωνικά κριτήρια.

Παράλληλα αναμένεται προκήρυξη  πρόσληψης, με σειρά προτεραιότητας, 100 μόνιμων δικαστικών υπαλλήλων, επιστημόνων Πληροφορικής – 60 Τεχνολογικής και 40 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ήδη εγκριθεί μορφοποιείται  ο σχεδιασμός της προκήρυξης για έκδοση από το ΑΣΕΠ.

Παράλληλα 185 συμβασιούχους θα προσλάβει το Ελληνικό Φεστιβάλ με αρμοδιότητα ταμίες, ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου θα προσλάβει η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. για τη θερινή καλλιτεχνική περίοδο. Από αυτές τις θέσεις στην Αθήνα προβλέπονται 102 και στην Επίδαυρο 83.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ΙΕΚ και να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και αγγλικής γλώσσας. Μετά από την αρχική επιλογή θα ακολουθήσει συνέντευξη ενώ  θα ισχύσει το κριτήριο της εντοπιότητας. Καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις είναι για την Αθήνα η  20η Απριλίου και για την Επίδαυρο η  10η Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα