«Προκλητικοί ο Περέιρα και οι παίκτες του Ολυμπιακού»!

Ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού επί… πορτογαλικού εδάφους έχει στηθεί το τελευταίο 24άωρο, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόσα να «απαντάει» στον συμπατριώτη του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα.

Ο άσος της Ένωσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «A Bola», χαρακτηρίζει προκλητικούς τον Περέιρα και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι πανηγυρισμοί τους ξεπέρασαν το συνηθισμένο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιριστή:

«Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό, αλλά οι οπαδοί προκλήθηκαν. Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα; Ήταν μόνο μία ανάμεσα σε τόσες, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Ήταν, πέρα από τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες έκαναν προκλητικές κινήσεις. Οι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες. Αλλά ναι, δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά από τους οπαδούς μας. Ο Βίτορ Περέιρα θεωρείται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σαν τολμηρός, σαν κάποιος που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αλλά για τους οπαδούς άλλων ομάδων σαν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, θεωρείται προκλητικός.

Έχουμε ένα μεγάλο παράδειγμα εδώ, όπως είναι ο Φερνάντο Σάντος, που όλοι τον βλέπουν με θετικό μάτι εδώ. Ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε για τους άλλους, όπως εγώ, ο Ζέκα ή ο Μιγκέλ Βίτορ, είναι ξεχωριστό. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μερικά χρόνια στα κάτω της, και τώρα σηκώνεται. Αυτό, επίσης, προϋπέθετε μία ατμόσφαιρα ζεστή. Ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία μαζεύουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, από ότι οποιαδήποτε ομάδα στην Πορτογαλία, με εξαίρεση τους τρεις μεγάλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα