Προς Τούμπα οδεύει ξανά ο Στοχ!

Αντίστροφα για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετρά ο Μίροσλαβ Στοχ, για τον οποίο τουρκικά μέσα ανέφεραν με σιγουριά τη Δευτέρα (31/10) πως τον Ιανουάριο θα ξαναγίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Σλοβάκος άσος δεν υπολογίζεται από τον Ντικ Άντβοκαατ στη Φενέρμπαχτσε και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαια με τα… καναρίνια της Τουρκίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018, είναι διατεθειμένος να το… σπάσει προκειμένου να μη συνεχίσει να σκουπίζει τον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στα άκρα ενόψει Γενάρη, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ντζάλμα Κάμπος δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει τον Μακ (τουλάχιστον στα γκολ του). Λεφτά υπάρχουν και περισσεύουν (μην ξεχνάτε και τα 6 μύρια από τον Λούκας), ο Ιβαν Σαββίδης έχει ανάψει πράσινο για μια – δυο βαρβάτες μεταγραφές τον Γενάρη και η περίπτωση του Σλοβάκου εξτρεμ είναι σε συνάρτηση τόσο με το τι θα γίνει με σέντερ φορ αλλά και “οκταρο-δεκάρι”. Από ο τι φαίνεται θα… κερδίσουν οι δύο στις τρεις , ανάλογα και με την τελική απόφαση των Μίχελ- Ιβιτς.

Η ουσία είναι πως ο Στόχ επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, αν κρίνουμε κι απο οτι έγινε θέμα σε διάφορες τουρκικές ιστοσελίδες. Το ”yenisafak.com” αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Σλοβάκος άσος δέχθηκε μήνυμα από την Θεσσαλονίκη να περιμένει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα