Προσφορά 75 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ιμπραΐμοβιτς

Με σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει το δημοσίευμα της La Repubblica, βάσει του οποίου η…. κυβέρνηση της Κίνας έχει προσεγγίσει τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προσφέροντας ένα αστρονομικό μπόνους, προκειμένου να υπογράψει σε κάποια από τις ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός αστέρας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που έχει προσελκύσει πολλούς μνηστήρες. Η συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, το θέμα του Ιμπραΐμοβιτς έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Σι Γινπίνγκ, ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με τον Σουηδό άσο και να του έχει καταθέσει πρόταση 75 εκατ. ευρώ το χρόνο, ως μπόνους για την παρουσία του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Οι κινεζικές ομάδες έχουν εξαπολύσει μία επέλαση στην παγκόσμια αγορά ποδοσφαίρου, προσελκύοντας παίκτες μεγάλης αξίας, ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο της διοργάνωσής τους και σύντομα, να ανταποκρίνεται στο μέγεθος και τις επιδιώξεις της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα