Προσωρινά φυλακισμένος ο Καρίμ Μπενζεμά!

 

Ο Καρίμ Μπενζεμά απουσίαζε από το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν λόγω τραυματισμού και παρά τη νίκη της ομάδας του, η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η θεραπεία του πηγαίνει καλά και εντός των ημερών αναμένεται να επανέλθει, εκτός κι αν τον κρατήσουν εκτός δράσης της… φυλακής τα σίδερα! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Γάλλος επιθετικός είναι μπλεγμένος για τα καλά στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, αφού κλήθηκε από την αστυνομία των Βερσαλλιών να καταθέσει, αλλά τελικά συνελήφθη αφού κρίθηκε ύποπτος!

Είναι ο δεύτερος που συλλαμβάνεται για την υπόθεση, μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε ένοχος, αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος. Φαίνεται πως στις Βερσαλλίες δεν αστειεύονται κι αν υπάρχουν υποψίες για κάποια υπόθεση αμέσως βάζουν χειροπέδες.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά ένα dvd ερωτικού περιεχομένου στο οποίο υποτίθεται πρωταγωνιστεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Μόσχας, Ματιέ Βαλμπουενά και που φέρεται ότι ήρθε στην κατοχή ενός γκρουπ πρώην και νυν ποδοσφαιριστών που τον εκβιάζουν για να μην το δημοσιεύσουν!

Ο Μπενζεμά, πάντως, είπε στις αρχές πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και πως προτίθεται να βοηθήσει στη λύση της υπόθεσης, αλλά προφανώς ο ίδιος δηλώνει αθώος. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ακριβοπληρωμένοι παίκτες εμπλέκονται σε υπόθεση εκβιασμού με το ποσό που έχει διαρρεύσει ότι ζητούν από τον Βαλμπουενά να μην ξεπερνά τις 100.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα