Προτάθηκε ο Καρντόσο στην ΑΕΚ!

 

Τον υπερπαικταρά Όσκαρ Καρντόσο πρότειναν στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά, παρά το ότι έχει μεγάλο κασέ και μέχρι πριν από 1-2 χρόνια η περίπτωσή του ήταν απαγορευτική για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ο Παραγουανός επιθετικός έχει κλείσει τα 32 και αγωνίζεται πια στην τούρκικη Τραμζονσπόρ και στις εγχώριες διοργανώσεις εξακολουθεί να σκοράρει με συνέπεια, αλλά από το 2013 κι έπειτα έχει χάσει τον οίστρο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (μόλις δύο γκολ σε 23 ματς με Μπενφίκα και την τωρινή του ομάδα).

Πριν βαρύνει ελαφρώς λόγω ηλικίας και σωματοδομής δεν παιζόταν. Το 2006 τον αγόρασε η Νιούελς Ολντ Μπόις από τη Νασιονάλ Ασουνσιόν της Παραγουάης προσβλέποντας σε μεταπώληση και έπεσε διάνα αφού ένα χρόνο αργότερα τα 21 γκολ σε 33 ματς πρωταθλήματος Αργεντινής προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Στην ομάδα της Λισσαβόνας έχει θαυμάσιες συνεχόμενες χρονιές, πάντα με συνέπεια στο σκοράρισμα. Κάθε χρονιά ήταν είτε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, είτε στο Europa League, είτε στις δύο από τις τρεις διοργανώσεις.

Πανηγύρισε οκτώ τίτλους και δύο συμμετοχές σε τελικό Europa League, οι επιδόσεις του έπεσαν τη σεζόν 2013-2014 και πήρε μετεγγραφή στην Τραμζνσπόρ από την οποία θέλει τώρα να φύγει λόγω οικονομικών προβλημάτων. Για συμβόλαιο 1,5 έτους αναμένεται να απαιτήσει τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ, οπότε θα πρέπει να γίνουν σκληρές διαπραγματεύσεις για να έρθει, ωστόσο η περίπτωσή του μελετάται, αφού τουλάχιστον για το ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται παίκτης που δεν θα έχει αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα