Προχωράει για Αλφάρο, «τελεσίγραφο» για Αμπέιντ

Απόφαση να «φορτσάρουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα τις τελευταίες μέρες αποφάσισαν στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής οι Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος και Γιάννης Αναστασίου ώστε να συμπληρωθεί άμεσα το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός από σήμερα κιόλας θα εντείνει τις προσπάθειές του ώστε να αποκτήσει τον Αλφάρο που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα. Το γεγονός ότι το κασέ του είναι υψηλό αποτελεί «αγκάθι», υπάρχει ωστόσο η σιγουριά ότι από τις επαφές του Νταμπίζα με τον εκρόσωπο του Ισπανού ότι μπορεί να βρεθεί η λύση και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αντίθετα, αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση απόκτησης του Μεχντί Αμπέιντ, αφού η Νιούκαστλ δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της και για να δώσει το «ΟΚ» της μεταγραφής, πρέπει να της δοθεί ένα υψηλό ποσό, το οποίο δεν είναι σε θέση να το διαθέσει ο Παναθηναϊκός.

Για αυτό το λόγο συμφωνήθηκε να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα την απάντηση των Άγγλων κι αν δεν αλλάξει κάτι θα τελειώσει οριστικά αυτή η ιστορία  καθώς έχει κουράσει με την αναπαραγωγή της όλο αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα