Πρόκριση ίσον μεταγραφές – Αποκλεισμός ίσον «κόφτης»

«Κόφτη» στις μεταγραφές, με… ισοδύναμα και άλλα μνημονιακά κόλπα θα είναι η τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τον 3ο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να μην προβούν σε άλλη μεταγραφή πριν τους αγώνες της προκριματικής φάσης, καθώς οι κινήσεις τους θα εξαρτηθούν εν πολλοίς από την πορεία της ομάδας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Μία από αυτές αφορά τον Φρανσουά Καμανό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει ήδη δύο προτάσεις στην Μπαστιά (1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ), όμως οι Κορσικανοί γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους (όπως η Μπορντό, η Ρεν και η Μπέτις) και περιμένουν την καλύτερη για εκείνους προσφορά.

Οι Γάλλοι φέρονται να αξιώνουν 3 εκατ. ευρώ, όμως θεωρούνται πολλά για έναν παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, δεν ήταν βασικός στην ομάδα του και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει νέα «πτώση» στις απαιτήσεις της Μπαστιά, με τον Φρανσουά Μοντέστο να αναλαμβάνει σύντομα εκείνος τις συζητήσεις με την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά ως «ερυθρόλευκος» σκάουτερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα