Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Μήτρογλου!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ κατέθεσε η τουρκική Μπεσίκτας και πλέον αναμένει την απάντηση του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος παραχωρεί τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, άνθρωπος της διοίκησης της Μπεσίκτας ταξίδεψε στην Αγγλία και ήρθε σε επαφή με τους διοικούντες της Φούλαμ, καταθέτοντας συγκεκριμένη προσφορά για την απόκτηση του 26άχρονου παίκτη. Ο ατζέντης του Μήτρογλου συναντήθηκε επίσης με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, προκειμένου να γνωρίζει τις απαιτήσεις που έχει, για την παραχώρηση του πελάτη του σε άλλη ομάδα. Και οι δύο πλευρές επιθυμούν το «διαζύγιο», μετά και τον υποβιβασμό των Άγγλων στην Premiership, αλλά δεν δείχνουν να βιάζονται, καθώς σε λίγες μέρες ξεκινά το Μουντιάλ στη Βραζιλία και πολλά είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν.

Στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη βρίσκεται και η Γαλατασαράι, η οποία αναμένεται να καταθέσει με τη σειρά της προσφορά. Ο Μήτρογλου, πάντως, σε δηλώσεις πριν από λίγες μέρες, τόνισε πως θέλει να παραμείνει ήρεμος, προκειμένου να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις στο Μουντιάλ και ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος της μεγάλης διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα