Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον Πλατανιά

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποτίμησαν τον Πλατανιά στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ και έτσι για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα δεν τους αρκούσε ένα ημίχρονο πίεσης για να πάρουν τη νίκη κι έτσι έμειναν στις 17 σερί! Διατήρησαν, ωστόσο, το αήττητο που παραμένει μεγάλος στόχος για φέτος, ενώ η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ παραμένει τεράστια, αφού είναι 16 βαθμοί.

Στο μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο με τις λίγες φάσεις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 35’ με σουτ του Ράμος μετά από σέντρα του Γουνδουλάκη κι έτσι ο Ολυμπιακός βρέθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα πίσω στο σκορ! Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέπτυξαν πίεση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κλείστηκαν, ο Ολυμπιακός έψαχνε χώρους και τον πρώτο τον βρήκε στο 72’ Φορτούνης με «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Ντουρμάζ που αποκρούστηκε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (74’ Ανγκούλο), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης (81’ Μιλούνοβιτς), Ράμος (88’ Δημήτρης).

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (59’ Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ (84’ Πουλίδο), Ντουρμάζ, Πάρντο (84’ Σεμπά), Ιντέγε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα