Πυροβολεί κατά ριπάς η Ζωή: Ο ΣΥΡΙΖΑ δολοφονεί την κοινωνία – Ο Στουρνάρας έπρεπε να είναι φυλακή

Την ευκαιρία να εξαπολύσει εκ νέου μύδρους κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή και την απόφαση του Eurogroup είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha.

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας διατύπωσε την θέση ότι η κυβέρνηση αγωνίζεται λυσσαλέα έτσι ώστε να συγκαλύψει το περιεχόμενο των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και υποστήριξε ότι από το Eurogroup δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε θετική εξέλιξη για τους πολίτες.

Συνεχίζοντας τόνισε:«Υπάρχει υποδούλωση του λαού και είμαστε σε καθεστώς κατάλυσης της Δημοκρατίας.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει, εξαπατά όταν λέει ότι δεν θα πάρουμε νέα μέτρα. Την περίοδο 2010 -2017 τα «τελευταία μέτρα» έχουν παρθεί κάποιες δεκάδες φορές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να δολοφονήσει την κοινωνία» είπε η κα.Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι «το μνημόνιο έχει ως στόχο την εξουθένωση της κοινωνίας».

“Η νέα γενιά αποβάλλεται από την πατρίδα της”

Μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός τόνισε: «Είναι καιρός να σταματήσει να επαναλαμβάνεται ότι «δεν υπάρχει κάτι να ανησυχούμε». Η νέα γενιά αποβάλλεται από την πατρίδα της», υπογραμμίζοντας πως «όλα αυτά τα μέτρα που σκοτώνουν την κοινωνία είναι αυτά που έχει καταψηφίσει ο λαός το 2015».«Το 2015 διαλύθηκε η Βουλή με αντισυνταγματικό τρόπο και παραβιάστηκε ένα περίτρανο “OXI “του δημοψηφίσματος”.

Καταλήγοντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε: “Εμείς ξεκινήσαμε με δημόσια τοποθέτηση υπέρ της ανυπακοής, αντίστασης των πολιτών για να έρθει η ώρα της δημοκρατίας. Η κυβέρνηση όφειλε να αποκηρύξει το χρέος”.
Είναι παράνομο και υπάρχουν επίσημα πορίσματα και καταγραφές» ανέφερε η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε πως «ο Γ. Στουρνάρας έπρεπε να είναι στην φυλακή για όσα έκανε και για τη συμμετοχή του στην υπόθεση SIEMENS.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα