Πωλητήριο σε Φαν Πέρσι βάζει ο Φαν Γκάαλ!

Στη λίστα των υπό πώληση ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε το όνομα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν κατάφερε να… πείσει τον συμπατριώτη του, Λουίς Φαν Γκάαλ, για το απαραίτητο της παρουσίας του!

Ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι, ώστε να αδειάσει θέση στο ρόστερ και να συγκεντρώσει ο Φαν Γκάαλ το ποσό που απαιτείται για τη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Φαν Πέρσι αμείβεται με 250.000 ευρώ τη βδομάδα, ενώ στα αγγλικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει και εκφράζονται απορίες από τη στάση που τηρεί γενικότερα ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

Ο Ολλανδός θα έχει στη διάθεσή του ένα μπάτζετ που θα αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και παρόλα αυτά, δείχνει να… κρατάει τα χρήματα στο… χρηματοκιβώτιο της ομάδας. Οι ερμηνείες που δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ είναι δύο. Πρώτον, ο έμπειρος προπονητής έχει δεχθεί… κίτρινη κάρτα από τους μετόχους, οι οποίοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο των κεφαλαίων που κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι.

Το δεύτερο και πιθανότερο σενάριο, είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ να κρατάει στην… καβάτζα τα 200 εκατομμύρια, προκειμένου να δαπανήσει το ποσό αυτό για… μία μεταγραφή «βόμβα». Κατά καιρούς έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι δεν αποκλείεται να παραμένουν στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων», παρά τις δεδομένες δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα