Πω πω, μία Εθνική που έχουμε!

Η Εθνική Ελλάδας έχει χρόνια να διακριθεί. Ωστόσο, έτσι είναι αυτά. Μία συννεφιάζει, μία ρίχνει «καρέκλες» και μία έχει ήλιο. Αυτή τη στιγμή, οι ειδικοί μετεωρολόγοι λένε ότι τα σύννεφα αποχωρούν και σιγά-σιγά εμφανίζεται το αστέρι μας.

Με τον Κώστα Σλούκα να βελτιώνεται σχεδόν κάθε… λεπτό της καριέρας του, τον Μπουρούση πιο ώριμο και πιο αποτελεσματικό από ποτέ, τον Αντετοκούμπο απλά… παικταρά, τον έμπειρο Σπανούλη, τους Μαυροειδή και Μαυροκεφαλίδη που φέτος έκαναν καταπληκτικά παιχνίδια, τον πάντα αξιόπιστο Πρίντεζη, τον Μάντζαρη και τον Καλάθη, τον Περπέρογλου και τα άλλα παιδιά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μπορεί να χαθεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάμε μόνο για πρόκριση, αλλά και για διάκριση. Όσοι παρακολουθούν μπάσκετ πρέπει να παραδεχθούν πως σε ατομικό επίπεδο είναι πολλοί οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές που φέτος εντυπωσίασαν. Πρέπει να χτιστεί και μία καλή ομάδα. Οι υπεύθυνοι να δουν πως θα τα καταφέρουν, προκειμένου να επικρατήσει η λογική και να πάμε στο Ρίο ως διεκδικητές κάτι καλού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα