Πόσο πυρετό θα έχει το σαββατόβραδο;

Η άμμος στην κλεψύδρα πάει να σωθεί. Τα εικοσιτετράωρα που απομένουν είναι ελάχιστα και το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να είναι  το πιο καυτό του φετινού ποδοσφαιρικού καλοκαιριού!

Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βραδιά που μπορεί να τους στέψει απόλυτα κυρίαρχους της Ευρώπης! Σίγουρα καμία από τις δύο ομάδες (ιδίως η Γιούβε) δε θα θεωρηθεί αποτυχημένη αν δεν συνδυάσει το εγχώριο νταμπλ της με την ευρωπαϊκή στέψη, αλλά σίγουρα θα δημιουργήσει μία μικρή θλίψη στην ομάδα που θα χάσει. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, υπάρχει μόνος ένας νικητής.

Ο Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Ινιέστα αντιμετωπίζει μεν ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά απέχει από τις προπονήσεις δε μόνο για προληπτικούς λόγους. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν προβλήματα και οι άνθρωποι της Γιουβέντους προσπαθούν διαρκώς με δηλώσεις τους να τονίζουν πως η Μπάρτσα είναι το φαβορί, ίσως για λόγους τακτικής. Αν υπάρχει μία ομάδα φέτος που να δείχνει στοιχεία ικανά να αντιμετωπίσουν τη δαιμονιώδη επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα, αυτή δεν είναι άλλη από τη Γιουβέντους. Πρέπει, όμως, να το αποδείξει και στην πράξη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα