Πύρρειος νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος κατέκτησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Πλατανιά με σκορ 1-0, αλλά έχασε δύο ακόμη παίκτες με τραυματισμό και αυτό πλέον πάει πολύ…

Ο Όλσεν στην επανεμφάνισή του τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ο νεαρός Μελλίσας (ο Γλύκας ήταν εκτός αποστολής), ενώ σοβαρός ήταν και ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη πάνω που είχε αρχίσει όχι μόνο να καθιερώνεται, αλλά και να αποτελεί μήλον του έριδος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων (βλέπε Μπορούσια Ντόρτμουντ).

Ο ΠΑΟΚ νίκησε χάρη στο αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Τζαβέλλας στο 67’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Αθανασιάδης στο 69’, με τον Πλατανιά μετά το γκολ να πιέζει, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις  με τον Πάγκαλο, αλλά να μην καταφέρνει την ισοφάριση.

ΠΑΟΚ: Όλσεν (62΄Μελίσσας), Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (24’ Σκόνδρας), Τσίμιροτ, Πέλκας (70’ Μπερμπάτοφ), Τζιόλης, Μυστακίδης, Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μακ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Μπανανά, Ιτούα (78’ Ντίνας), Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (86’ Πάγκαλος), Μιλούνοβιτς, Μουνάφο, Σελίν, Ράμος .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα