Ρίσκο της ΑΕΚ με τον Λεάντρο Βάλτερ

Έναν τερματοφύλακα που ουδέποτε έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη φαίνεται να εξετάζουν στην ΑΕΚ. Και το όνομα αυτού, Λεάντρο Βάλτερ!

Πρόκειται για τον ύψους 1,88 πορτιέρο της Κορίνθιανς, ο οποίος μέχρι το 2013 έπαιζε σε μικρές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια που επιτέλους φόρεσε τη φανέλα μίας μεγάλη ομάδας, είναι συνήθως αναπληρωματικός.

Τα δείγματα γραφής του είναι ελάχιστα, αλλά σχετικά καλά και μάλλον είναι να απορεί κανείς για το που μπορεί να ήταν χαμένος τόσα χρόνια. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μία επιλογή με ρίσκο, καθώς ο Βάλτερ στην πραγματικότητα δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ υπό πίεση, ενώ υποτίθεται ότι η ΑΕΚ του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα.

Την τελευταία φορά που η Ένωση επέλεξε Βραζιλιάνο τερματοφύλακα έκλαιγε τα λεφτά της, καθώς έπεσε πάνω στον Μαρτσέλο Μορέτο, ο οποίος φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και προσέφερε άπειρες σκηνές γέλιου, με αποκορύφωμα ένα τραγικό γκολ που δέχθηκε στην Τρίπολη. Ήταν η χρονιά που η ΑΕΚ είχε για αναπληρωματικό τον Μάχο, ο οποίος τελικά έγινε βασικός και αναντικατάστατος!

Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα χρειάζεται έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα δημιουργήσει υγιή ανταγωνισμό με τον Γιάννη Ανέστη και μένει να δούμε αν η επιλογή του Βάλτερ θα βοηθήσει σε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα