Ραντεβού στα play-off

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αφού οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (0-0) και ανανέωσαν το ραντεβού του για τη διαδικασία των play-off.

Στο πρώτο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, αλλά δεν σημειώθηκε καμία μεγάλη ευκαιρία ούτε από τους φιλοξενούμενους αλλά ούτε από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς ανέβηκε με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ και μάλιστα να χάνουν δύο πολλές μεγάλες φάσεις.

Ο Καρέλης στο 78’ ήταν ο τελικός αποδέκτης της ωραίας πάσας του Μπεργκ αλλά το σουτ του Έλληνα άσου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την άλλη μεριά, ο Ναπολεόνι έχασε μοναδική ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 89’ αλλά η κεφαλιά που πήρε μέσα στη μικρή περιοχή μετά από υπέροχη σέντρα του Ούμπιντες χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου, Ούμπιντες, Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα