Ρεσιτάλ αλαζονείας από τον Μουρίνιο

Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται από τους τίτλους και τις περγαμηνές του. Όταν όμως το δηλώνει ο ίδιος, τότε δεν πρόκειται για ρεσιτάλ προπονητικής, αλλά για ρεσιτάλ αλαζονείας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, περί ου ο λόγος, δήλωσε μετά το 4-0 της Τσέλσι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Champions League, ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής, είτε χάνει, είτε κερδίζει. Ο Πορτογάλος θέλησε να δώσει μία απάντηση στον βρετανικό – και όχι μόνο – Τύπο, για την κριτική που του έχουν ασκήσει λόγω της κάκιστης πορείας των «μπλε του Λονδίνου» στην Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο χαρούμενοι με τόσες πολλές επιτυχίες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν καταστροφή, μετά έσπασε το ρεκόρ με την Αγγλία και έγινε ξαφνικά ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Ρούνεϊ είναι φανταστικός παίκτης όταν βάζει γκολ, αλλά και όταν δεν το κάνει. Εγώ είμαι ένας φανταστικός προπονητής, όταν κερδίζω παιχνίδια και φανταστικός προπονητής επίσης όταν δεν τα κερδίζω.

Σας αρέσουν τα πάνω-κάτω, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι τηλεσχολιαστές παίρνουν πολλά χρήματα για να μην λένε εύκολα πράγματα. Θα πρέπει να είναι ιδιοφυίες στην ανάλυσή τους, διαφορετικά δεν αξίζουν τα χρήματα που παίρνουν.

Η στάση των οπαδών μας δείχνει πως δεν διαβάζουν εφημερίδες ή δεν έχουν σύντομη μνήμη. Εάν δεν διαβάζουν εφημερίδες θα με υποστηρίζουν, εάν δεν έχουν σύντομη μνήμη θα με υποστηρίζουν. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για αυτούς να σκεφτούν, ο οποίος είναι: Κατακτήσαμε τέσσερις τίτλους Premier League, τρεις με αυτόν και έναν χωρίς αυτόν, οπότε αυτός ο τύπος δεν είναι τόσο κακός. Ας τον υποστηρίξουμε και έχουμε την πιθανότητα να κατακτήσουμε και πέμπτο τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα