Ρισβάνη θέλουν στο λιμάνι!

Ο Σπύρος Ρισβάνης μπορεί να αναδείχθηκε από τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν θα έλεγε «όχι» σε μετακίνησή του στον Ολυμπιακό που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος στόπερ αρέσει πολύ στους ανθρώπους των ερυθρολεύκων και, μάλιστα, το ενδιαφέρον δεν είναι φετινό, όπως γράφεται, αλλά υπάρχει από το πρώτο του εξάμηνο στον Πανιώνιο. Τότε, όμως, δεν μπορούσε να γίνει κίνηση, μιας και ο Παναθηναϊκός είχε προβλέψει να βάλει ρήτρα για τη μετακίνηση του παίκτη σε άλλη μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Τώρα, λοιπόν, που τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον παίκτη, θεωρώντας, μάλιστα, ότι νεαρός άσος μπορεί να καλύψει το κενό του “φευγάτου” Δημήτρη Σιόβα.

Αν και οι πρωταθλητές πόνταραν χωρίς επιτυχία στο παρελθόν σε ανάλογους παίκτες για το κέντρο της άμυνας (Αυλωνίτης, Γούτας), χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αυτή τη φορά υπάρχει η άποψη ότι ο Ρισβάνης είναι μεγαλύτερο ταλέντο με τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει στα αποδυτήρια του Πανιωνίου ότι θέλει σαν τρελός να πάρει μεταγραφή στο Λιμάνι και πως περιμένει το κάλεσμα από τον Ολυμπιακό, μιας και έχει πληροφορηθεί ότι υπάρχει ζεστό “φλερτ” από τον Πειραιά.

Πάντως, στην Πλατεία κυκλοφορεί αυτή την εποχή ότι ο μάνατζέρ του ψάχνει να του βρει ομάδα στο εξωτερικό, αν και όσοι γνωρίζουν την υπόθεση ισχυρίζονται ότι είναι κίνηση τακτικής από τον εκπρόσωπό του, ο οποίος επίσης περιμένει την επίσημη κρούση του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα