Ροντρίγκες: Έκανα τη σωστή επιλογή με τον ΠΑΟΚ

Με αφορμή τη βράβευσή του ως MVP της 13ης αγωνιστικής, ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως έκανε τη σωστή επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ωραίο να κερδίζεις βραβείο, είναι καλό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μου. Είναι σημαντικό που κερδίζω για δεύτερη φορά το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του μήνα, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να κερδίζω βραβείο, θα δουλέψω καλά για να πάρω κι άλλους τίτλους. Όταν πάω καλά, σημαίνει πως κάτι καλό γίνεται στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος. Ήξερα πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει που είμαι εδώ. Δεν σκέφτομαι τι έχει γίνει όσον αφορά την πορεία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που έκανα την σωστή επιλογή. Νιώθω καλά και νιώθω όμορφα.

Αυτή την στιγμή είμαστε σε ένα καλό διάστημα και έρχονται τα αποτελέσματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα. Έχουμε καλές εμφανίσεις, με εξαίρεση την τελευταία που ήταν ένα διαφορετικό μας σε σχέση με τα άλλα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι πήγε στραβά, πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κτίσεις μία ομάδα. Δεν είμαστε μαζί όλοι τρία ή τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα όταν προσπαθείς να φτιάξεις κάτι καινούριο μέσα από τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα