Ρόκα: «Να έχουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες»

Την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιχειρεί να τονώσει ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα.

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο ξένος προπονητής υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, ειδικά όταν πας να αντιμετωπίσεις μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είχαμε μια εβδομάδα πολύ φορτωμένη κι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας ότι πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση και πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνος. Στην Τρίπολη δεν έπαιξαν τόσο επιθετικά, αλλά στην έδρα τους πιέζουν πολύ και είναι επικίνδυνοι. Θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Έχουν καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα λεπτό. Πάντως ποτέ δεν πάω σε ένα ματς για την ισοπαλία. Πάμε για τη νίκη, δεν μπορείς να πας σε ένα ματς για την ισοπαλία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα