Ρόμα: Ρομπέρτο, Καρνέζης ή… Κασίγιας για «φύλακας άγγελος»

Έντονο ελληνικό χρώμα έχει η αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα για την ομάδα της Ρόμα, η οποία έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, οι δύο εκ των οποίων σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την «αιώνια πόλη», η διοίκηση των «λύκων» έχει θέσει ως προτεραιότητά της την απόκτηση του Ικέρ Κασίγιας, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του αν η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρήσει τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η περίπτωση του Κασίγιας, βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Ισπανός πορτιέρο έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τη «βασίλισσα».

Η δεύτερη επιλογή για τους Ρωμαίους είναι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, του Ολυμπιακού, ο οποίος παραχωρείται μόνο αν το θελήσει ο ίδιος και μόνο με τα 8 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στη ρήτρα του.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος εντυπωσίασε στο φετινό καμπιονάτο με τη φανέλα της Ουντινέζε. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ μία πιθανή μεταγραφή στη Ρόμα, θα ισοδυναμεί με ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή για την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα