Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Λογικό ένα είναι εκνευρισμένοι»

Δηλώσεις στο  Τύπο της πατρίδας του έκανε ο Σέρβος προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού βρέθηκε στο επικέντρο του ενδιαφέροντος μετά τις δύο νίκες επί του «αιώνιου αντιπάλου» σε ένα ντέρμπι που θεωρείται ένα από τα δύο κορυφαία της Ευρώπης.

Ο «πράσινος» κόουτς ισχυρίστηκε πως το φραστικό του επεισόδιο με τον Μίλαν Τόμιτς ήταν στα πλαίσια του φυσιολογικό, μετά από ένα ματς με τόση ένταση, αλλά ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του Σφαιρόπουλου ήταν αδικαιολόγητη και έγινε μόνο και μόνο για να επικεντρωθεί ο κόσμος σε αυτό το συμβάν και όχι στο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν συνέβη τίποτα άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω τα νεύρα τους, γιατί ήταν η δεύτερη φορά που χάνουν από εμάς μέσα σε 15 ημέρες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορεί ο Σφαιρόπουλος να φέρεται με τέτοιον τρόπο εξαιτίας ενός περιστατικού που αφορά εμένα και τον Τόμιτς. Είναι πολύ εύκολο να αποφεύγει ερωτήσεις για τους λόγους μια ήττας, ρίχνοντας το βάρος στον καυγά μετά του Τόμιτς και εμού».

Στο πλευρό του Τζόρτζεβιτς στάθηκε ε ο πρώην προπονητής της Παρτίζαν, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πως ηττήθηκε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό. Είμαι 100% με τον Τζόρτζεβιτς. Με αυτό που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έριξαν τις ευθύνες για την ήττα σε κάτι άλλο από όσα έγιναν στο παρκέ».

Μάλιστα, ο Βουγιόσεβιτς κατηγόρησε τον Τόμιτς για κλοπή, με αφορμή τη μεταγραφή του Μιλουτίνοφ στην ομάδα του Πειραιά: «Μιλώντας για συγγνώμη, νομίζω πως αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο Τόμιτς στην Παρτιζάν, γιατί έκλεψε τον Μιλουτίνοφ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα