«Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι» (Φωτό)

Εκατοντάδες παιδιά αθλήθηκαν και ενημερώθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Καμίλ Ζίγκλερ

Παιδικά χαμόγελα συνοδευόμενα από τους περήφανους γονείς τους, γέμισαν το πρωί της Κυριακής το δημοτικό στάδιο Περιστερίου με αφορμή το φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, παρουσία του Καμίλ Ζίγκλερ, του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού!

Το πρόγραμμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων μικρών αθλητών από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Αττικής, σε μία συνέχεια των καινοτόμων πρωτοβουλιών του ΟΠΑΠ που ξεκίνησαν το 2015 με το επιστημονικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων, παιδιών και προπονητών διάρκειας 2.000 ωρών!

Το μήνυμα που έστειλε ο Οργανισμός έχει ως κεντρική ιδέα την «υποχρέωση» του αθλητή να διατηρεί ισορροπημένη διατροφή, προκειμένου η σωματική, αλλά και η ψυχική υγεία να είναι σε άριστα επίπεδα και να ευνοούν την ποιοτικότερη άθληση, που είναι άλλωστε το ζητούμενο. Ο σωστός αθλητής πρέπει να τρέφεται σωστά, αλλά και η σωστή διατροφή εκτοξεύει τις επιδόσεις του αθλούμενου.

Πληροφορίες για πολύπλευρα και βασικότατα θέματα όπως η θρεπτική αξία των φρούτων και λαχανικών, ο ψυχαγωγικός ρόλος του αθλητισμού και ρόλος του στη καλή ψυχολογία του παιδιού, η αυτοπεποίθηση και ο εκφοβισμός , η πρόληψη, αλλά και ο έλεγχος του ύψους σε προεφηβική και εφηβική ηλικία, μπορεί να αναζητήσει κανείς στο www.sportsacademies.opap.gr).

Ο πρόεδρος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., Καμίλ Ζίγκλερ, με την ταιριαστή στην περίσταση αθλητική περιβολή:

20160306_104840

Πλήθος κόσμου στο στάδιο του Περιστερίου:

20160306_104928

Γέμισε από χαρούμενους ποδοσφαιριστές του μέλλοντος το γήπεδο του Ατρόμητου:

20160306_104312

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα