«Σειρήνες» από το Μάντσεστερ για Ράκιτιτς!

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποκτήθηκε προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τσάβι! Ο Ισπανός, που είχε φύγει από την Μπαρτσελόνα, τελικά… έμεινε! Έξι μήνες μετά, κυκλοφορεί σενάριο… παραχώρησης του Ράκιτιτς σε ομάδες της Αγγλίας!

Πιο συγκεκριμένα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, πιστεύουν ότι μπορούν να δελεάσουν τον Κροάτη και τους Καταλανούς, αξιοποιώντας την πιθανή δυσαρέσκεια του πρώην άσου της Σεβίλλης, από το γεγονός ότι βρίσκεται στη σκιά του Τσάβι. Βέβαια, είναι κάπως προχωρημένο σενάριο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ποντάρουν πολλά στην παρουσία του Ράκιτιτς, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε επίπεδο μεταγραφών, πολύ δε περισσότερο με την ταχύτητα που αλλάζουν χέρια τα εκατομμύρια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις αναφορές στον αγγλικό Τύπο, οι δύο «γίγαντες» του Μάντσεστερ προσανατολίζονται σε μία προσφορά της τάξεως των 30-40 εκατομμυρίων. Ο Κροάτης αποκτήθηκε έναντι 25 εκατομμυρίων από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία, καθώς συνδυάζει εμπειρία, με αρκετά χρόνια προοπτικής μπροστά του. Στη Βαρκελώνη, πάντως, δεν υπάρχει αντίδραση, καθώς δεν επιθυμούν να σχολιάσουν προθέσεις ομάδων, αν δεν έχουν στα χέρια τους κάτι συγκεκριμένο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα