Σεμινάριο για… Ολυμπιακό

Όλα στον ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς… Ολυμπιακού και στο «δικέφαλο» θέλουν οι ποδοσφαιριστές να είναι καθ’ όλα έτοιμοι στην κρίσιμη μάχη του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, στη σημερινή προπόνηση βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ και ο σύμβουλος του συλλόγου για θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης.

Όπως είναι γνωστό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σιδηρόπουλου, από τον ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει το πόσο αρνητικά διακείμενοι είναι προς τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ήθελαν να νουθετήσουν τους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που νιώσουν αδικημένοι κατά τη διάρκεια του ματς.

Εκείνο που τονίζεται είναι ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού, να μην παρασυρθούν από φάσεις που έχουν αντιρρήσεις και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός του αγωνιστικού χώρου.

Είναι αλήθεια βέβαια πως στα τελευταία ματς, συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται συνεχώς εκνευρισμένοι με το παραμικρό σφύριγμα και αυτή η κίνηση ήταν μάλλον επιβεβλημένη από πλευράς ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα