Σε εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία

Σκληραίνει την στάση της η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Κυβέρνηση καθώς με εντολή Μητσοτάκη έχει τεθεί και επισήμως σε εκλογική ετοιμότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύσκεψη της ηγετικής ομάδας του κόμματος και κατόπιν οδηγιών του Προέδρου του κόμματος μπαίνει στην καθημερινή διάταξη της αντιπολιτευτικής τακτικής το αίτημα για εκλογές. Συγκεκριμένα αυτό που ειπώθηκε είναι ότι θα πρέπει να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται με το διακύβευμα να σωθεί η χώρα και να μην καταλήξουμε σε τέταρτο μνημόνιο και εν τέλει σε έξοδο από το Ευρώ.
Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Κρήτη θα τονίσει σε όλους τους τόνους την αναγκαιότητα των εκλογών και θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας πρόωρης, άτυπης προεκλογικής περιόδου μέχρι – όπως λένε στη Πειραιώς – να ρίξει τον Τσίπρα.
Ο Μητσοτάκης θα αποκλείσει από την Κρήτη οποιοδήποτε σενάριο – πρόταση του Τσίπρα για κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή για τον τόπο είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και αυτή μπορεί να εφαρμοστεί μόνο την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα