Σε καλό θα της βγει η ήττα…

Καθόλου δεν πικράθηκαν στην μπασκετική ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, παρά το ότι δόθηκε στη «βασίλισσα» η ευκαιρία να κάνει μία νίκη επί του μεγάλου αντιπάλου μετά από 8 χρόνια.

Η Ένωση έχει δύο ξένους λιγότερους και ακόμη ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα μετά την έλευση του Ζντοβς, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η άμυνα του ΠΑΟ είχε προσαρμοστεί πάνω στον Κούπερ για να βραχυκυκλώσει ολόκληρη τη λειτουργία της ομάδας! Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ έπαιξε καλά κι έδειξε ότι παλεύει να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, αυτή η ήττα μπορεί να κάνει και καλό στο σύλλογο, αφού έτσι μπορεί να κρίνει τι χρειάζεται ως ενισχυτική κίνηση προκειμένου στα Play Off να είναι πιο δυνατή!

Όλα αυτά, αν ο στόχος είναι κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση από φέτος κιόλας κι όχι σε ένα ή δύο χρόνια. Πάντως, αν ο Κούπερ μπορούσε να πάρει κάποιες ανάσες στο ματς της Κυριακής ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά ο Άρμστεντ ζήτησε να φύγει, αφού δεν ήθελε να έχει συμπληρωματικό ρόλο. Σύντομα η Ένωση θα κάνει τις κινήσεις της και θα αποκτήσει το σουτέρ για τη θέση “2” και έναν φόργουορντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα