Σε σούπερ τροχιά ανόδου!

Η «κατάσταση σοκ» στην οποία είχε περιέλθει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-4 και το ακόλουθο κακό ματς τη Λεωφόρο, φαίνεται να έχει ξεπεραστεί για τα καλά. Ο «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε εύκολα κι απλά 3-0 τον Λεβαδειακό και πέτυχε έτσι την τέταρτή του νίκη στα πέντε τελευταία ματς του πρωταθλήματος κι αν δεν υπήρχε η ήττα από τον ΠΑΣ σε ένα ματς που έχασε… δεκάδες ευκαιρίες, τότε θα  μιλούσαμε για σούπερ αντεπίθεση.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι μακράν η πιο δημιουργική του πρωταθλήματος και πως αν συνεχίσει έτσι και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση μπορεί και το Κύπελλο να διεκδικήσει έχει τις δυνατότητες και τη Σάλκε μπορεί να αποκλείσει. Εκτός όλων των άλλων, αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει και τον επιθετικό που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και πως δικαίως ο Φακούντο Περέιρα διαμαρτύρεται για το μικρό χρόνο συμμετοχής. Ο Βραζιλιάνος στράικερ πέτυχε δύο γκολ στο 60’ και στο 76’, ενώ το πρώτο το είχε σημειώσει ο Μάτος στο 20’. Να σημειώσουμε πως σε ολόκληρο το β’ μέρος ο Λεβαδειακός έπαιξε με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη του Μεντί στο 43’.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (71’ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57’ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης (77’ Μυστακίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Ναμάσκο, Μιλιάζες (66’ Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι, Γιακουμάκης, Βασιλείου (68’ Γιουσούφ), Καλτσάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα