Σε τετράωρη ομηρία ο Σέζαρ Άρθο!

Τριήμερο ρεπό απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι από αυτούς έζησαν ένα δράμα. Ένα μεγάλο γκρουπ των «κιτρινόμαυρων» παικτών επέλεξε το Παρίσι για τις μέρες αυτές, με τον Ισπανό αμυντικό Σέζαρ Άρθο να είναι ένας από αυτούς.

Ο παίκτης της Ένωσης, το βράδυ της Παρασκευής, βρισκόταν μαζί με παρέα του σε εστιατόριο του Παρισιού, όταν άρχισαν να ακούγονται οι ήχοι από τα καλάσνικοφ στο Μπατακλάν, που βρισκόταν μόλις 100 μέτρα μακριά. Η μουσική είχε διακοπεί, κάποιοι από τους τζιχανιστές βρίσκονταν κοντά στην έξοδο του κτηρίου, οπότε ο ήχος από τις ριπές έφτανε μέχρι τα αυτά των ανθρώπων που δειπνούσαν στο εστιατόριο.

Όταν κατάλαβαν τι γινόταν επικράτησε πανικός, αφού τα νέα μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα, ενώ έξω από το εστιατόριο έβλεπαν κόσμο που έτρεχε πανικόβλητος. Μετά από λίγο άρχισε και η ροή πληροφοριών στα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι θαμώνες του εστιατορίου να πάρουν την απόφαση να μείνουν εντός του χώρου! Ο Άρθρο έμεινε μέσα για τέσσερις ώρες και μόνο τότε υπήρξε η διαβεβαίωση από την αστυνομία πως όλα είναι υπό έλεγχο.

Οι συμπαίκτες του Άρθο σοκαρίστηκαν, αφού γνώριζαν ότι ο Ισπανός θα πήγαινε στο Παρίσι, αλλά δεν μπορούσαν να υποθέσουν πως θα βρεθεί τόσο κοντά στα γεγονότα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη συνοικία είναι η πιο νεανική της πόλης και προσελκύει και αρκετούς τουρίστες, ιδίως αυτούς που έχουν κάποιον στην πόλη να τους πει ποιες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες γωνιές για διασκέδαση. Ο Άρθο βρέθηκε στην καρδιά του Παρισιού και σίγουρα θα θυμάται για πάντα αυτή την δραματική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα